Visie / Missie

“IT omdat het moet, niet omdat het kan”

Bij WKE houden wij erg van vereenvoudiging en het demystificeren van IT. Zo voorzien wij de eindgebruiker van gemak, inzicht, overzicht, en de mogelijkheid om onafhankelijk verschillende IT-gerelateerde handelingen te verrichten.

Automatiseren
Daarnaast automatiseren wij graag, daar waar dat effici├źntie of innovatie oplevert in uw organisatie. Denk daarbij aan:
– vereenvoudigen van systeemprocessen of work-flows
– centraal monitoren van alle systemen, om preventief te kunnen handelen
– automatiseren van oplossingen om problemen te kunnen voorkomen

Vaste lasten
Op basis van het aantal medewerkers, servers, werkstations en de complexiteit van uw netwerk spreken wij met u een vast maandbedrag af voor het beheer en ondersteuning van uw gehele netwerk en alle aangekoppelde systemen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Alleen monitoring en vast onderhoud?
Er bestaat ook de mogelijkheid om alleen een ‘monitoring & vast onderhoud’ dienst bij ons af te nemen, met vaste kosten. Dan betaald u een vast bedrag voor het bijhouden van uw systemen op veiligheidsgebied, en het bewaken van kritieke hard- en softwarematige problemen die zich kunnen voordoen. De eventueel benodigde ondersteuning om de kop opstekende problemen te verhelpen betaald u per uur, naast de lage vaste lasten.

Reacties zijn gesloten.